More pictures

Riverlee HQ

A reimagining of the corporate workplace, creating a high-end, innovative and sustainable space where relationships and involvement are paramount, reflecting the clients cultural and brand values.

The design brief asked for the creation of an unconventional workplace environment where technology merges with innovation whilst exuding a more residential or hospitality feel. Well-lit spaces for collaboration and connection are balanced with more dimly lit private areas more reminiscent of cosy living rooms and study retreats.

Fittings were designed specifically for this office to ensure it met the brand and their clients expectations. Office, meeting and client areas were treated differently with contrast between all areas to define the spaces. The lighting intent at its core is to create a sense of warmth and engagement aligning with the Riverlee brand values, with clients and guests greeted at the lift entry with soft, wall washing and accent uplights to the ceiling with multi-layered effect creating a welcoming hospitality feel.

 

Awards
2019 | Melbourne Design Awards – Silver

Riverlee HQ

More pictures

A reimagining of the corporate workplace, creating a high-end, innovative and sustainable space where relationships and involvement are paramount, reflecting the clients cultural and brand values.

The design brief asked for the creation of an unconventional workplace environment where technology merges with innovation whilst exuding a more residential or hospitality feel. Well-lit spaces for collaboration and connection are balanced with more dimly lit private areas more reminiscent of cosy living rooms and study retreats.

Fittings were designed specifically for this office to ensure it met the brand and their clients expectations. Office, meeting and client areas were treated differently with contrast between all areas to define the spaces. The lighting intent at its core is to create a sense of warmth and engagement aligning with the Riverlee brand values, with clients and guests greeted at the lift entry with soft, wall washing and accent uplights to the ceiling with multi-layered effect creating a welcoming hospitality feel.

 

Awards
2019 | Melbourne Design Awards – Silver