600 Victoria St, Richmond

Glowing Structures were commissioned by Salta with whom we have completed numerous commercial lobbies which include Glowing Structures designed bespoke features.
For this lobby we worked closely with Techne Architecture & Interior Design to ensure we highlighted the upgrades to the interior materials. Highlighting the timber at the rear of the lobby really creates a warm entry feature. At the double height initial entry to the lobby from the street we provided multiple concepts to the clients and as a team we came up with the idea of a large “cluster” of different size globes or glass balls. These were supplied and installed by others. The crisp clean white feature at the entry is purposely in direct contrast with the warmth of the lift lobbies.

The entry to Victoria Gardens is treated in a completely different style with this being the entry to the car park, we illuminated this area using an highly robust but visually impactful retro industrial look to provide this hidden corridor with plenty of safe movement light whilst add a feature.

600 Victoria St, Richmond

Glowing Structures were commissioned by Salta with whom we have completed numerous commercial lobbies which include Glowing Structures designed bespoke features.
For this lobby we worked closely with Techne Architecture & Interior Design to ensure we highlighted the upgrades to the interior materials. Highlighting the timber at the rear of the lobby really creates a warm entry feature. At the double height initial entry to the lobby from the street we provided multiple concepts to the clients and as a team we came up with the idea of a large “cluster” of different size globes or glass balls. These were supplied and installed by others. The crisp clean white feature at the entry is purposely in direct contrast with the warmth of the lift lobbies.

The entry to Victoria Gardens is treated in a completely different style with this being the entry to the car park, we illuminated this area using an highly robust but visually impactful retro industrial look to provide this hidden corridor with plenty of safe movement light whilst add a feature.